Káprázatos üvegfestmények, várakozási idő nélkül

 

Minden ritka dolog értékes. Hát még azok, amelyekből csak egy van a világon!

Ha a weboldalamat böngészed, tudnod kell: azonnal, készen megvásárolható üvegfestményeim közt nincs két teljesen egyforma. Így biztos lehetsz benne, hogy nem csupán egy maximális műgonddal és szeretettel készülő, tökéletes alkotást, hanem egy egészen egyedi üvegcsodát kapsz tőlem.

egyedi-uvegkep

Költöztesd be a szépséget magadhoz azonnal!

Szakmai és egyben művészi küldetésem, hogy három évtized alkotói tapasztalata birtokában olyan varázslatos szépségű üvegfestményekkel nyűgözzem le igényes ügyfeleimet, amelyek generációkon átívelően ékszerként ragyognak.

Ha a maradandó értéket keresed, akkor itt jó helyen jársz, hiszen egy gyönyörű lakásban az üvegfelületek sem maradhatnak unalmasak. De azzal is különlegessé teheted az általad használt ingatlant ‒ akár szállodát, éttermet vagy irodát is ‒, ha már kész üvegalkotást választasz a jelenlegi kínálatból, és ez esetben nem kell hosszabban várnod arra, hogy a művészi üveg varázsa beköltözzön Hozzád.

Gyakorlati segítséget kapsz az installáláshoz

Mivel a valódi üvegművész nem csupán a szépség szerelmese, hanem a szakma ügyes képviselője, a megvalósítás és a beépítés alázatos mestere is, kész alkotásaim kiszállítását és beépítését is vállalom.

 

Garanciám csak ebben az esetben érvényes, hiszen a művészi érték mindig törékeny ‒ és különösen az, ha üvegből van.

Milyen alkotások közül választhatsz most?

egyedi-uvegkep

RÓZSAKVARCCAL DÍSZÍTETT ÜVEGFESTMÉNY

Kész alkotásaim első darabja egy rózsakvarccal díszített üvegfestmény. Az akvarell szerűen festett magenta árnyalat intimen romantikus hangulatot teremt, finoman erotikus felhanggal.

üvegfestmény

A FELSZABADULTSÁG ELSŐ PILLANATA

A második kész alkotás címe: A felszabadultság első pillanata. Lendületes és könnyed kompozíció, melynek színkavalkádja pozitív hangulatot sugároz, és energetizál anélkül is, hogy harsány árnyalatokkal irritálná a tekintetet.

Tiffany lámpa és kép

SZERELMES ŐSZI ÉRINTÉS

Szerelmes őszi érintés a harmadik egyedi alkotás címe, amely egy különleges világítótest. A legfinomabb, szinte alig érezhető érintés egész valóságunkat egy csapásra átrendező, újjáalakító erejét örökíti meg ez a művészi lámpa.