Páratlan üvegcsodák igényes otthonokba

Nincs is annál lélekemelőbb, mint a művészet ragyogó közelségében élni nap mint nap. Minden festmény ablakot nyit egy-egy új világra, amely szépségével tartósan gazdagítja hétköznapjainkat így a feltöltődés lehetőségét nyújtja.

 

A kivételes üvegfestmény ennél is többre képes, mert innovatív technikai megoldásokkal az üvegben rejlő eddig nem is ismert szépségeket lehet felfedezni. Ha érdekelnek a XXI. századi újdonságok a művészetben, akkor erről ne maradj le!

Alphons Mucha Ősz, másolat
üvegfestmény

A házad a várad, ahol érezd magad királyul!

Építkezel, és azt szeretnéd, hogy a vágyott otthonod ne csupán egy ingatlan legyen, hanem a luxusos esztétikum is megtalálja benne méltó helyét? Vagy már kész a lakás, és az a célod, hogy a berendezés is káprázatos legyen?

 

Most teljesen egyedi, pompás üvegfestményeket rendelhetsz. Ehhez 30 év szakmai tapasztalatát, sőt egészen a XV. századig visszanyúló mesterségbeli fortélyokat a legújabb technikákkal ötvöző mestertől.

Az otthonodba igényeidnek megfelelő üveget választhatsz!

Neked melyik a kedvenc stílusod? Melyik illik leginkább otthonod berendezéséhez? Magas minőségű, különleges és művészeti értéket is képviselő üvegfestményeim bármilyen, Neked tetsző művészi stílusban készülhetnek, a barokktól a szecesszió-n és az art deco-n keresztül a minimálig.

 

Mivel a tervezés és a megvalósítás teljesen egyedi, csak Neked készülő, a speciális műtárgy társalkotója lehetsz. Otthonod a festővászon, amit egyedülálló kreativitással és stílussal tölthetsz meg alkotásaim által.

 

Mindössze az igényeidet kell megfogalmaznod ehhez, vagy a megjeleníteni kívánt lelkiállapotot, érzéseket. Ehhez szemléletes segítséget is kapsz: rámutathatsz a Neked tetsző üvegekre, és ezekből kiindulva közösen szűkíthetjük a kört, hogy hamarosan egyéni ízlésednek és igényeidnek tökéletesen megfelelő alkotásnak örvendhess.

 

A tervezéstől a beépítésig végigviszem a teljes művészi és műszaki folyamatot, melynek végén irigylésre méltó különlegességgel, igazi üvegékszerrel egészül ki az igényesen berendezett lakás.

 

Alphons Mucha Authum másolat üvegfestmény
üvegfestmény, Alphons Mucha másolat

Generációkon átívelő szépség

Alkotásaim tartós értéket képviselnek, amely nem avulhat el a múló divatokkal. Az üvegfestmény évtizedeken át elbűvöl mindenkit, aki csak a közelébe ér, miközben a megrendelő kifinomult ízlését szavak nélkül dicséri.

 

Az alkotói műhelyemben megrendelésre készülő minden egyes praktikus üveg-műtárgy olyasmi, amiből csak egy van a világon: a Tiéd. Utánozhatatlan, és csak Nálad csodálható meg. Nyújts egyedi élményt mindenkinek, aki csak belép Hozzád, és örvendeztesd meg saját magadat is az üveg varázslatával!

Presztízs és elegancia szállodák, éttermek és irodák számára

Ügyfeleid úgy fogják érezni, hogy nem mindennapi helyen járnak Nálad, ha unalmas, fehér falak helyett üvegfestményeim fogadják őket az elegáns terekben.

Sokkal szívesebben választunk otthonunktól távoli otthonként olyan hotelt, amely rögtön lenyűgöz választékos megjelenésével, exkluzív légkörével. Hasonlóan egy étterem esetében is adni kell a pazar megjelenésre, hogy a vendégek igazán költekező, nagyvonalú hangulatba kerüljenek. Egy korszerű iroda esetében pedig még a munka is jobban folyhat a magasabb színvonalú körülmények között, mely a megrendelő partnereit és klienseit is megigézi és ámulatba ejti, sőt, tiszteletet parancsol.

Üvegre festett festmény
Üvegfestmény Alphons Mucha Authum másolat

Miben segíthetek?

Több évtizedes üvegművészi múlttal vállalom egész házak, belső terek magas színvonalú üvegtervezését, megvalósítását és beépítését: ajtókba, ablakokba, álmennyezetekbe, térelválasztókba, konyhai hátfalakba és üvegfestményekbe.

 

Te milyen üvegcsodát választanál otthonod vagy a céged, esetleg a vendéglátó létesítményed időtálló díszének? Meghökkentő különlegességet vagy harmóniába simuló lágyságot?

Egyeztessünk időpontot a helyszíni felméréshez?

Mi történik a helyszíni felmérés során?

A csodálatos üvegfestmények a személyességből születnek. Ezért kíváncsi vagyok az igényeidre. Milyen színek között érzed jól magad? Milyen stílusokat kedvelsz? Milyen a helyszín ahová majd az üvegfestmény beépítésre kerül? Én is hozok képeket, ötleteket, megoldásokat korábbi munkáim alapján.

Ahová az üvegfestmény majd kerül, azt a helyet jó, ha láthatom, mert számomra beszédes a környezet, amelybe majd a kép illeszkedik.  

A pontos adatok alapján tudok pontos árajánlatot készíteni tervekkel együtt, melyet az ingyenes helyszíni felmérés után rendelhetsz meg.

Igen, szeretnék időpontot egyeztetni