Páratlan üvegcsodák igényes otthonokba

Nincs is annál lélekemelőbb, mint a művészet ragyogó közelségében élni nap, mint nap. Minden festmény ablakot nyit egy-egy új világra, amely szépségével tartósan gazdagítja hétköznapjainkat így a feltöltődés lehetőségét nyújtja.

A Tiffany üveg ennél is többre képes, mert színes fény-ragyogása betölti az egész teret. Hiszen ezt imádjuk benne mindannyian. Egy jól eltalált, nívós üvegalkotás sokkal többet emel az ingatlan értékén, mint amennyi a vele járó befektetés, mert olyan presztízst teremt a helynek, hogy akár háromszoros árért is versenyezhetnek majd érte a bérlők.

Tiffany üveg
Tiffany üveg

A házad a várad, ahol érezd magad királyul!

Építkezel, és azt szeretnéd, hogy a vágyott otthonod ne csupán egy ingatlan legyen, hanem a luxusos esztétikum is megtalálja benne méltó helyét? Vagy már kész a lakás, és az a célod, hogy a berendezés is káprázatos legyen?

 

Most teljesen egyedi Tiffany üvegeket rendelhetsz. 30 év szakmai tapasztalatát, sőt egészen a XV. századig visszanyúló mesterségbeli fortélyokat a legújabb technikákkal ötvöző mestertől.

Az otthonodba igényeidnek megfelelő üveget választhatsz!

Neked melyik a kedvenc stílusod? Melyik illik leginkább otthonod berendezéséhez? Magas minőségű, különleges és művészeti értéket is képviselő Tiffany üvegeim bármilyen, Neked tetsző művészi stílusban készülhetnek, a barokktól a szecesszió-n és az art deco-n keresztül a minimálig.

Mivel a tervezés és a megvalósítás teljesen egyedi, csak Neked készülő, ezért szinte a speciális műtárgy társalkotója lehetsz. Otthonod a festővászon, amit egyedülálló kreativitással és stílussal tölthetsz meg alkotásaim által.

Mindössze az igényeidet kell megfogalmaznod ehhez, vagy a megjeleníteni kívánt lelkiállapotot, érzéseket kell leírnod nekem. Ehhez szemléletes segítséget is kapsz: rámutathatsz a Neked tetsző üvegekre, és ezekből kiindulva közösen szűkíthetjük a kört, hogy hamarosan egyéni ízlésednek és igényeidnek tökéletesen megfelelő alkotásnak örvendhess.

A tervezéstől a beépítésig végigviszem a teljes művészi és műszaki folyamatot, melynek végén irigylésre méltó különlegességgel, igazi üvegékszerrel egészül ki az igényesen berendezett lakás.

tiffany üveg
tiffany üveg

Szépségével elkápráztat, de a Tiffany üveg hasznos is lehet

Ha azt szeretnéd, hogy fényben ússzanak a szobáid, de szívesen eltakarnád az odabent zajló életet a kíváncsi tekintetek elől, akkor a Tiffany üveg a megoldás.

 

Otthonodat a művészet templomává teszi a színes üvegablak: olyan hellyé, amelynek meghitt kisugárzására hosszan emlékezni fognak a vendégeid.

Presztízs és elegancia szállodák, éttermek és irodák számára

Ügyfeleid úgy fogják érezni, hogy nem mindennapi helyen járnak Nálad, ha unalmas, üvegek helyett Tiffany üvegeim fogadják őket az elegáns ajtókban, álmennyezetekben.

Sokkal szívesebben választunk otthonunktól távoli otthonként olyan hotelt, amely rögtön lenyűgöz választékos megjelenésével, exkluzív légkörével. Hasonlóan egy étterem esetében is adni kell a pazar megjelenésre, hogy a vendégek igazán költekező, nagyvonalú hangulatba kerüljenek. Egy korszerű iroda esetében pedig még a munka is jobban folyhat a magasabb színvonalú körülmények között, mely a megrendelő partnereit és klienseit is megigézi és ámulatba ejti. Sőt, az igényesség tiszteletet parancsol.

tiffany üveg
tiffany üveg

Generációkon átívelő szépség

Alkotásaim tartós értéket képviselnek, amely nem avulhat el a múló divatokkal. A Tiffany üveg évtizedeken át elbűvöl mindenkit, aki csak a közelébe ér, miközben a megrendelő kifinomult ízlését szavak nélkül dicséri.

Az alkotói műhelyemben megrendelésre készülő minden egyes praktikus üveg műtárgy olyasmi, amiből csak egy van a világon: a Tiéd. Utánozhatatlan, és csak Nálad csodálható meg. Nyújts egyedi élményt mindenkinek, aki csak belép Hozzád, és örvendeztesd meg saját magadat is az üveg varázslatával!

Miben segíthetek?

Több évtizedes üvegművészi múlttal vállalom egész házak, belső terek magas színvonalú üvegtervezését, megvalósítását és beépítését: ajtókba, ablakokba, álmennyezetekbe, térelválasztókba.

 

Te milyen üvegcsodát választanál otthonod vagy a céged, esetleg a vendéglátó létesítményed időtálló díszének? Meghökkentő különlegességet vagy harmóniába simuló lágyságot?

tiffany-uveg

Egyeztessünk időpontot a helyszíni felméréshez?

Mi történik a helyszíni felmérés során?

A csodálatos üvegek a személyességből születnek. Ezért kíváncsi vagyok az igényeidre. Szeretnél-e átlátni az üvegeken vagy csak részben? Az inernetes nézelődések során találtál-e valami hasonlót a vágyaidhoz? Milyen színek között érzed jól magad? Milyen stílusokat kedvelsz? Milyen a helyszín ahová majd az üveg beépítésre kerül? Fa vagy fém keretbe? Én is hozok képeket, ötleteket, megoldásokat korábbi munkáim alapján.

Ahová az üveg majd kerül, azt a helyet szeretném látni. Főleg a fényviszonyok miatt, mert ez az egy szempont meghatározza, hogy milyen típusú alapanyagokat lehet felhasználni.

A pontos adatok alapján tudok pontos árajánlatot készíteni tervekkel együtt, melyet az ingyenes helyszíni felmérés után rendelhetsz meg.

Igen, szeretnék időpontot egyeztetni