Árnyalatokban játszik, mint az érzéseink, de mindvégig meleget, tüzes lágyságot áraszt. Olyan, akár egy olykor szelíd, olykor erősebben lobogó láng a sötét éjszakában, azt súgja a léleknek, hogy végre hazataláltál.

A játékos mintázat egyszerre emlékeztet levélre, virágra és termésre: a gyengéd érzések és a szerelem szavak nélkül is beszédes metaforája. Anyaga, a rózsakvarc domború formái által az érzelemgazdagság mellett derűsen játékos hangulatú is.

Erre az alkotásra a természetes kristály belső ragyogása és áttetsző bája teszi fel a koronát, amelyet ha a fény átjár, akkor tüzesen izzónak látszik.

egyedi-uvegkep
egyedi-uvegkep

Miből is állnak ezek a képek?

A három külön álló kép összetartozik, ezért csak együtt eladóak. A 4 mm vastag üveg hátsó oldalán van a festés és a rózsakvarc kristályok elöl vannak felragasztva.

Ezek a képek egymás alá és külön-külön is felszerelhetőek. Bárki elvégezheti a felszerelést a falra, mert hagyományos fa képkeretbe vannak beépítve az üvegfestmények. A 4 mm vastag üveg hátulja van megfestve és elől valódi rózsakvarc kristályok vannak felragasztva. Méretei (kerettel együtt): 2 db 40×70 cm és 1 db 40×50 cm. 1 db súlya: 2-3 kg.