Különlegessége, hogy több festmény egyben. Az üveg áttetszősége pedig egy olyan mély perspektívát nyit meg, ami egy olajfestményhez képest szokatlan. Az áttetsző színes körök az üvegre vannak festve és 7 cm-el közelebb vannak, mint a fa táblára festett felhők. Színes körök a világítástól függően újabb és újabb harmóniákba rendeződnek, távolodnak egymástól, majd közelednek egymáshoz, miközben izgalmas játékukkal háromdimenziós mélységet nyitnak.

Csillanásai, fénymoccanásai mindig újak, de mindvégig derűsek maradnak, akárcsak a szemlélőjének a napjai, akinek otthonába az állandóság nyugalma mellett az örök változás és a megújulás dinamikáját is diszkréten mutatja.

Üvegfestmény
üvegfestmény, innovatív

Miből is áll az üvegfestmény?

120 cm átmérőjű kör, falra felszerelhető fa táblakép megfestve, majd ehhez rögzítve négy darab (7 cm hosszú) fém lábon áll a szintén 120 cm átmérőjű festett üvegkép. Az üvegkép különleges üveg alapanyagra van festve (transzparens festékekkel), majd egy laminálási eljárással a festék réteg be van zárva a két üveglap közé. Az üveg széle csiszolt és további kristályos csillogású díszek vannak felragasztva lapjára. Teljes súlya kb.: 50 kg.

Ára: